عضو کمیسیون اصل نود: پرونده سعید طوسی بسته نشده است

Submitted on ش., 06/02/2018 - 22:58

عضو کمیسیون اصل نود: پرونده سعید طوسی بسته نشده است
عضو کمیسیون اصل نود در مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده سعید طوسی در کمیسیون اصل نود مورد بررسی قرار گرفت اما یکی از پرونده های محرمانه بود و انتظار ما هم برخورد به گونه ای دیگر بود.
به گزارش برنا، بهرام پارسایی عضو کمیسیون اصل نود در مجلس شورای اسلامی، در خصوص «ورود این کمیسیون به پرونده حادثه دانش آموزان غرب تهران» گفت: در کمیسیون اصل نود این موضوع مطرح شده است و پیگیری‌های ابتدایی و مکاتبه با دستگاه‌های ذیربط به صورت فوری صورت خواهد گرفت. سپس اطلاعات جمع آوری شده و حتما رسیدگی به طور جدی صورت خواهد گرفت. طبق قانون وظیفه کمیسیون اصل نود نظارت بر طرز کار سه قوه است و این اتفاق برمی‌گردد بر طرز کار غلط بر مجموعه آموزش و پرورش که چنینی حادثه‌ای اتفاق افتاده است.

پارسایی با اشاره به اینکه «آموزش و پرورش اعلام می کند این اتفاق تعرض نیست و مجازات نهایی در بر نخواهد داشت و همچنین برخوردهای پیشگیرانه» گفت: درباره اظهارات آموزش و پرورش باید مرجعیت رسمی و کمیسیون اصل نود در بررسی‌های خود به این نتیجه برسند و این فقط اظهار نظر این وزارت خانه است. هر اقدامی که صورت گرفته کاری ضد اخلاقی، ناپسند و به طور مطلق غیر قابل دفاع است. اینکه مدام اعلام می شود این تجاوز نبوده، کار درستی نیست. این موضوع باعث بدبینی بیشتر و ایجاد شک و شبهه می‌شود و باید اجازه داده شود، قوه قضاییه در مسیر خود به این پرونده رسیدگی کند.

وی اضافه کرد: کمیسیون اصل نود هم قطعا به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد. اما بحث این است که این اقدام باعث جریحه‌دار شدن افکار عمومی و ایجاد بی‌اعتمادی مردم شده و در همه نقاط کشور خانواده ها به طور جدی نگران هستند.

پارسایی گفت: مدرسه امن‌ترین جایی است که والدین می‌توانند به آن اعتماد کنند. قوه قضاییه باید اشد مجازات را برای کسی که جرم مرتکب شده اند، در نظر بگیرد. اما فقط آن شخص مقصر نیست بلکه سیستم نظارت و گزینش آموزش و پرورش خصوصا در مدارس غیر انتفاعی نیز مقصر است. این اتفاق به جامعه و انسان های فرهیخته لطمه وارد می‌کند.

او ادامه داد: اگر شرایط گزینش آموزش پرورش در مدارس غیر انتفاعی متفاوت است باید در این زمینه هم پاسخگو باشند. در مجموعه غیر انتفاعی ایرادهایی وارد است و به نظر می‌رسد، در بحث شهریه هم نظارتی وجود ندارد.

عضو کمیسیون اصل نود تاکید کرد: شخص مرتکب به جرم قطعا مجازات خواهد شد و افرادی که در مسئولیت، نظارت و انتخاب افراد کوتاهی کردند، این ها هم مورد پیگیری و مجازات قرار می گیرند.

پارسایی در ادامه بیان کرد: بدون شک عوامل برخورد و بازدارندگی نمودش در جامعه مشخص است. پرونده سعید طوسی در کمیسیون اصل نود مورد بررسی قرار گرفت اما یکی از پرونده های محرمانه بود و انتظار ما هم برخورد به گونه ای دیگر بود. نه در نظر افکار عمومی و نه در من نماینده مجلس پرونده سعید طوسی بسته نشده ولو اینکه این پرونده بسته شده باشد. بدون شک عدم برخورد یا برخورد های دوگانه با جرم های مشابه هم می تواند عدالت ما را زیر سوال ببرد و هم باعث افزایش بی‌اعتمادی در جامعه شود.

پارسایی با اشاره به دوگانگی برخورد قوه قضاییه با پرونده ها گفت: ما به این موضوع نقد داریم زیرا ابعاد مختلف پرونده ها باید رسیدگی باشد.

او ادامه داد: این گونه نیست بگوییم پرونده سعید طوسی بسته شده بنابراین پرونده مدرسه شهرک غرب هم باید بسته شود. به نظر من، افراد دیگر هم که پرونده آنها در افکار عمومی همچنان باز است، باید به صورت جدی رسیدگی شود.

پارسایی در خصوص جزییات رسیدگی های کمیسیون اصل نود گفت: جلسه کمیسیون چون مصادف با تعطیلی مجلس شد، دستور پرونده باید از هیئت رییسه و کمیسیون مربوطه آغاز شود، به همین منظور اقدام اولیه برای رسیدگی به این موضوع صورت گرفته است. همچنین مکاتباتی با قسمت های مختلف از طریق کمیسیون صورت خواهد گرفت و گزارشی تهیه خواهد شد. همچنین خانواده های آسیب دیده می توانند برای تکمیل پرونده به کمیسیون اصل 90 مراجعه کنند.

پارسایی در پاسخ به این سوال که آیا سیستم آموزش و پرورش نیاز به بازنگری دارد، گفت: سیستم آموزشی در طی چند دهه گذشته تغییرات متفاوتی داشته اما به نتیجه مطلوب که مورد انتظار جامعه بوده، نرسیده است. متاسفانه سیستم آموزش پرورش در ابعاد مختلف دچار تغییرات می شود. نباید این تغییرات به گونه ای باشد که شخص محور باشد و آموزش و پرورش دیدگاه های خود را اعمال کند.

او ادامه داد: فارغ از مسائل سیاسی باید یک تیم کارشناسانه و خبره بتوانند سیستم آموزشی را از این وضعیت خارج کنند که خروجی برای پویایی دانش آموزان و فرزندان داشته باشد.

پارسایی در پایان افزود: برای ارتقای سطح آموزشی باید از یک تیم کارشناسی، تجربه دیگران و کشورهای موفق برای رسیدن به اهداف استفاده شود.

روایت رئیس روانپزشکی پزشکی قانونی از معاینه ۷ دانش‌آموز مدرسه غرب تهران
رئیس بخش معاینات روانپزشکی، سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: ۷ نفر از دانش آموزان حادثه غیر اخلاقی دبیرستان تهران، برای انجام معاینات روان شناسی به پزشکی قانونی مراجعه کردند و مورد معاینه قرار گرفتند و مشخص شد که دچار آسیب روانی شده اند.
ایرنا نوشت: مهدی صابری افزود: این دانش آموزان به همراه والدین خود به پزشکی قانونی مراجعه کردند و فردی از اولیاء مدرسه همراه آنها نبود.

وی با اشاره به اینکه این معاینات از نظر آسیب های روانی وارد شده به این دانش آموزان بود، ادامه داد: من از آسیب های جسمی مطلع نیستم، بلکه پزشکان مسئول به این بخش باید اعلام نظر کنند.

رئیس بخش معاینات روانپزشکی، سازمان پزشکی قانونی گفت: این دانش آموزان از نظر سلامت روانی به دلیل آزارها و سوء استفاده های جنسی مورد بررسی قرار گرفتند، زیرا رفتارها و صحبت هایی در مورد مسائل جنسی با آنها صورت گرفته که این دانش آموزاان آمادگی آن را نداشتند و به همین دلیل آزار تلقی می شود.

وی خاطرنشان کرد: در بررسی ها مشاهده شد که این دانش آموزان مورد آزار قرار گرفته اند و شاید هم بعدها آسیب های روانی آنها ظاهر شود و در مجموع نتیجه بررسی ها و معاینات به دادسرا اعلام خواهد شد.

صابری ادامه داد: بعضی از این دانش آموزان دچار آسیب های روانی شده اند و این آسیب ها از نظر معاینات روانپزشکی قابل تشخیص است، حتی ممکن است که خانواده های آنها متوجه این شرایط نباشند، بنابراین مداخلات پزشکی و روانپزشکی لازم برای آنها توصیه شد تا در آینده دچار مشکلات بیشتری نشوند.

وی در مورد سن دانش آموزان مراجعه کننده به پزشکی قانونی هم گفت: آنان در پایه هفتم و هشتم تحصیل می کنند و حدود 13تا 14 سال سن دارند.

صابری اضافه کرد: با توجه به سوال هایی که از این دانش آموزان پرسیده شد، متوجه شدیم که آنها قبلا تجربه اذیت و آزرهای جنسی را نداشتند و نحوه توضیحاتی که بیان می کردند، نشان می داد که نسبت به سن و سالشان از آموزش های متناسب با سن شان توسط خانواده در خصوص مسائل جنسی برخوردار نبودند.

وی افزود: در واقع مطالبی که از سوی متهم به آنها گفته شده برای آنها جذاب بود و موجب کنجکاوی آنها شده و همین طور بخشی هم موجب لذت آنها بوده، که مورد استقبال قرار گرفته اند و از آنها سوء استفاده شده است.

واکنش به درخواست بازگشت بهروز وثوقی | دنبال بازگشت سینمای فاسد قبل انقلابند
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: برخی با مطرح کردن درخواست برگشت «بهروز وثوقی» به ایران، به دنبال بازگشت سینمای ایران به سینمای فاسد دوره پهلوی هستند.
به گزارش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر در حاشیه برگزاری جلسه ای با کارکنان تبلیغات و روابط عمومی این بنیاد اظهار داشت: لازمه حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی است؛ از این رو لازم شد تا در خصوص درخواست‌ها و سخنان برخی افراد معلوم الحال در حوزه سینما طی روزهای گذشته که به دنبال بازگشت برخی افراد فاسد به سینمای ایران هستند، نکاتی را بیان کنم.

وی با طرح این سوال که هدف از انقلاب اسلامی چیست، گفت: یکی از اهداف انقلاب اسلامی، مبارزه با فسادی است که در رژیم شاهنشاهی در کشور حاکم بود؛ در آن دوره فساد کشور را فراگرفته بود و کاباره‌ها و مراکز فساد در کشور فعالیت داشتند، وضعیت به‌ گونه‌ای بود که اگر انقلاب اسلامی صورت نمی‌گرفت و رژیم منحوس پهلوی به عمر خود ادامه می‌داد، دیگر خبری از دین در کشور نبود.

مجله چهره‌های دفاعی ایران | مجله نهادهای دفاعی ایران | مجله تجهیزات دفاعی ایران
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اضافه کرد: امروز عده‌ای نامه می‌نویسند و برخی روزنامه‌ها نیز آن درخواست را در صفحه یک خود منتشر می‌کنند که بهروز وثوقی به کشور بازگردد؛ بهروز وثوقی یکی از افراد موثر در گسترش فساد در کشور پیش از انقلاب اسلامی بود. او به دربار وابسته و در بین بازیگران به فساد مشهور بود به طوری که در خاطرات فردین نیز آمده و به ارتباطات فاسد او با اشرف پهلوی و دربار اشاره شده است. مطرح‌کنندگان درخواست بازگشت بهروز وثوقی به دنبال برگشت سینمای ایران به سینمای فاسد دوره پهلوی هستند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس توضیح داد: مطرح کرده‌اند که نظام مانع ورود او به ایران شده است؛ نظام مانع او نشده است. او پس از انقلاب اسلامی از کشور خارج شد و در آنجا علیه انقلاب، شهدا و مردم فعالیت و فیلم بازی کرد. اکنون هم در کشور شاکی خصوصی دارد. برخی قبل از انقلاب در سینما فعالیت داشتند اما کسی مانع زندگی‌شان در ایران نشد.

وی تصریح کرد: در کنار این درخواست تاسف برانگیز، برخی از مسئولین کم‌بصیرت سکوت می‌کنند و یا به اینان میدان می‌دهند تا افراد فاسدی را اسطوره سینمای ایران معرفی کنند. قرار نیست که این افراد به عنوان الگوی سینمای ایران معرفی شوند، اگر سینما، الگوهایش چنین افرادی هستند، باید برای آن عزاداری کرد.

سردار کارگر خاطرنشان کرد: سینمای قبل از انقلاب اسلامی با سینمای پس از انقلاب اسلامی تفاوت دارد؛ ما در سینمای انقلاب باید به دنبال جامعه و تمدن اسلامی باشیم؛ هدف انقلاب هم این است، نه اینکه به دنبال فساد باشیم. عده‌ای به مراسم افطاری ریاست جمهوری دعوت می‌شوند و در آنجا ضمن اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، عنوان می‌کنند که وثوقی باید به کشور بازگردد. واقعاً جای سوال است که مشکلات مردم با بازگشت وثوقی حل می‌شود.

وی افزود: برخی از آنهایی هم که به مراسم افطاری رئیس جمهوری نرفتند، گفته بودند چون در کشور آزادی بیان نیست، به مراسم افطاری نمی‌رویم. خب اگر آزادی نبود که ‌آن عده جرات نمی‌کردند در برابر رئیس جمهوری کشور، چنین خواسته‌ای را مطرح کنند. پیشنهاد من به این افراد این است که حتماً به موزه عبرت سر بزنند و بدانند در دوره پهلوی که امروز برخی به دنبال بازگشت عنصر فاسد آن هستند، مردم را شکنجه می‌کردند و کسی جرات نداشت حرفی بزند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی ایران بیشترین آزادی وجود دارد؛ در کجای دنیا سراغ دارید که یک دانشجو در برابر شخص اول مملکت صریح‌ترین انتقادات را مطرح کند و رهبری با روی باز او را بپذیرد؟ در کجای دنیا سراغ دارید که رئیس جمهوری به جمع دانشجویان برود و دانشجویان تندترین انتقادات را نسبت به وی مطرح کنند و کسی هم به دنبال بازخواست دانشجویان نباشد. آنهایی که می‌گویند در ایران آزادی نیست، آدرس غلط به مردم می‌دهند.

وی همچنین با اشاره به حمله‌ای که از سوی برخی‌ها نسبت به صدا و سیما صورت گرفته است، گفت: برخی به صدا و سیما حمله می‌کنند و عده‌ای هم در کشور مسئولیت داشته‌اند از آنان حمایت می‌کنند که چرا مصاحبه مرحوم ملک مطیعی پخش نشد؛ باید عرض کرد اولین کسانی که در برابر پخش مصاحبه مرحوم ملک‌مطیعی اعتراض کردند، خانواده‌های شهدا و ایثارگران بودند. آن زمانی که کشور و نظام دچار جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق با حمایت بیش از 40 کشور دنیا شد و جوانان این مرز و بوم به خاک و خون کشیده شدند، اینان به خارج از کشور رفتند.

سردار کارگر اظهار داشت: مردم 40 سال است که در تحریم هستند و در روزگاری ضمن اینکه زیر فشار موشک‌باران دشمن بودند، تحت فشار شدید اقتصادی هم بودند؛ اما در کشور ماندند و از مرزهای ایران دفاع کردند. در این حال، عده‌ای به خارج از کشور رفتند و به عیش و نوش خود پرداختند؛ آن وقت این‌ها اسطوره‌ سینما باشند؟

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خطاب به برخی مسئولان فرهنگی کشور گفت: برخی از مسئولان به دلیل سیاسی و یا به دلیل مشکل اعتقادی خود از مطرح‌کنندگان این درخواست حمایت می‌کنند. من به این مسئولان توصیه می‌کنم که از اکثریت اهالی سینما که دلسوز و زحمت‌کش هستند، دفاع کنند؛ اینان عاشق ایران هستند و برای اعتلای ارزش‌ها تلاش می‌کنند. در ماجرای خانه سینما بنده نزدیک به 250 ساعت با افراد و جناح‌هایی که درگیر بودند، جلسه گذاشتم تا مشکل حل شود.

وی تصریح کرد: اکثریت اهالی سینمای ما که به دنبال اعتلای ارزش‌ها هستند، امروز با مشکلات صنفی و بیمه‌ای روبه رو هستند اما در مقابل عده‌ای به خارج از کشور می‌روند، ارزش‌ها را زیرپا می‌گذارند و افتخار هم می‌کنند. بعد همین‌ها انتظار دارند نظام در برابر درخواست‌های بی‌شرمانه‌شان کوتاه بیاید؛ نظام تاکنون در برابر این افراد بسیار کوتاه آمده است. در هیچ کجای دنیا حتی در آمریکا و سینمای هالیوود هم این‌گونه نیست که یک بازیگر اینگونه به ارزش‌های نظام و مردمش توهین کند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به تهاجم اقتصادی و فرهنگی دشمن علیه کشور گفت: دشمنان به دنبال حذف محتوای نظام جمهوری اسلامی ایران و در موضوع فرهنگی به دنبال استحاله هویت ما هستند؛ انتظار ما از اهالی سینما این است که در برابر عده قلیلی که به دنبال بازگشت سینمای ایران به سینمای قبل از انقلاب هستند، بایستند و نگذارند خواسته‌های دشمنان محقق شود.

منبع
hamshahrionline
نوع خبر

بیشترین بازدید اخبار امروز