اخبار مصور ایران یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷

Submitted on ش., 10/06/2018 - 20:43


آیت‌الله جنتی با تاکید بر برخورد با فساد سازمان یافته و سو استفاده برخی مسئولان که موجب کسب ثروت‌های نجومی آنان شده است گفت: اگر در این زمینه کوتاهی کنیم باید منتظر نزول عذاب الهی باشیم.


عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به لوایح چهارگانه FATF گفت: کسانی با این لوایح مخالف‌ هستند که منافع‌شان به خطر می‌افتد چون نمی‌خواهند از حساب و کتاب‌شان کسی سر دربیاورد.


عباس عبدی: تمامی فساد موجود در کشور در ذیل و درون شبکه پولی در بانک‌ها گردش دارد. این ارقام نجومی را که نمی‌توان اسکناس کرد و با چمدان جابه‌جا کرد. همه اینها در شبکه بانکی جابه‌جا می‌شود. FATF اجازه این جابه‌جایی‌ها را نمی‌دهد، لذا روشن است که چرا با این الحاق مخالفت می‌شود.


شجاعی، رئیس پزشکی قانونی کشور: در کل کشور افرادی که بر اثر مصرف الکل متانول فوت کردند 44 نفر بوده است، همیشه چنین چیزی وجود دارد، اما گاهی اوقات سونامی‌های وجود دارد، که الان شاهد نمونه‌ای از آن بوده‌ایم، استفاده از الکل و مضرات ان را شما اصحاب رسانه باید منتشر کنید، این موارد در اثر معضلات فرهنگی اتفاق می‌افتد.


جعفری دولت‌آبادی: صرافی ها می توانند قیمت تثبیت شده مورد تایید بانک مرکزی را اعلام کنند و حرف ما این بود که قیمت التهابی اعلام نشود . اما قیمت ها لحظه ای است و هیچ سایتی حق ندارد قیمت های لحظه ای را اعلام کند مخصوصا در شرایط التهاب.


سردار سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: شنا کردن در مدیترانه را تمرین کن چرا که به زودی هیچ راهی جز به دریا گریختن ندارید.


حسینی شاهرودی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که قیمت واقعی دلاربین ۷ تا ۹ هزار تومان است از بانک مرکزی خواست دلار را در این قیمت نگه دارد.


هرمیداس باوند، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این که اجرای حکم دیوان لاهه توسط آمریکا با توجه به این که از اعضاء دائم شورای امنیت سازمان ملل است با اما و اگرهایی مواجه است، گفت:رای دیوان لاهه زمینه را برای انجام تعهدات اروپا مساعد می‌کند.

یک رسانه آمریکایی عنوان کرد؛
برخورد بعدی بین چین و آمریکا در راه است؛ این بار بر سر نفت ایران!
در این میان، یکی از عوامل و دلایل اصلی مخالفت چین با تحریم های اعمال شده آمریکا، مسأله تحریم های نفتی است؛ تحریم هایی که با توجه به نیاز اقتصاد چین و بخش تولید این کشور به نفت ایران، از حساسیت بالایی برای پکن برخوردار است.

یکجانبه گرایی آمریکا در مقابل ایران و اعمال تحریم های گسترده علیه آن، با مخالفت های جهانی زیادی مواجه شده است.

چینی ها که در چند ماه اخیر تنش های اقتصادی عمده ای را با آمریکا به خاطر وضع تعرفه های سنگین بر کالاهای چینی از سوی دولت ترامپ داشته اند، بارها مخالفت خود با تحریم های آمریکا علیه ایران را اعلام کرده اند.

در این میان، یکی از عوامل و دلایل اصلی مخالفت چین با تحریم های اعمال شده آمریکا، مسأله تحریم های نفتی است؛ تحریم هایی که با توجه به نیاز اقتصاد چین و بخش تولید این کشور به نفت ایران، از حساسیت بالایی برای پکن برخوردار است.

در همین رابطه، پایگاه آمریکایی «بارونز» در مطلبی به تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران و احتمال بروز تنش و برخورد جدیدی میان پکن و واشنگتن با شروع تحریم های نفتی آمریکا در چهارم نوامبر پرداخته است.

در این مطلب آمده است: روابط چین و آمریکا با یک نقطه عطف جدیدی در چهارم نوامبر مواجه خواهد شد؛ زمانی که واشنگتن تحریم های جدیدی برای اثرگذاری کامل جهت به صفر رساندن صادرات نفت ایران ـ که هم اکنون ۱.۷ میلیون بشکه است ـ اعمال کند.

چین که هم اکنون یک چهارم از نفت ایرات را خریداری می کند، در حال تبدیل شدن و شکل دهی به مرکز مقاومت جهانی برای مقابله با اقدامات یکجانبه آمریکا علیه ایران است.

برخورد بعدی بین چین و آمریکا در راه است؛ این بار بر سر نفت ایران!

استفن برناک، تحلیلگر برجسته نفتی در شرکت PVM Oil Associates در لندن، در همین رابطه، گفته است: من انتظار ندارم چین با خواسته های آمریکا در مورد ایران حتی به بهای بدتر شدن روابط میان دو کشور موافقت کند.

به نظر می رسد، این مسأله می تواند منجر به بروز اختلافات جدی میان دو کشور شود. چینی ها بارها تأکید کرده اند که واشنگتن باید از اقداماتی که منجر به شوک در قیمت نفت شود، خودداری کند.

عمده خریداران نفت ایران مخالفت خود با تحریم های نفتی آمریکا را اعلام کرده اند؛ با این حال، اروپایی ها ممکن است ناچار شوند به تحریم های آمریکا علیه ایران بپیوندند؛ به این دلیل که تجارت نفتی اروپا با ایران توسط شرکت های خصوصی بزرگی انجام می شود که نیازمند حفظ منافعشان در اقتصاد آمریکا و نقل و انتقالات مالی بر پایه دلار هستند.

با این حال چین در یک وضعیت بهتری در مقایسه با اروپایی ها برای رهایی از پذیرش تحریم های آمریکا علیه ایران قرار دارد. این را «پتر هارل» که روی تحریم های ایران در دولت باراک اوباما کار کرده و هم اکنون نیز در یک مرکز امنیتی در آمریکا فعالیت می کند، گفته است.

او می گوید: چینی ها دارای ده ها پالایشگاه متوسط ​​و کوچکتر هستند که مستقیم در معرض تهدید و تحریم ایالات متحده نیستند. پکن همچنین تجربه خرید نفت خام با پول خود را دارد و قراردادهای «پترو یوآن» را در اوایل سال جاری ایجاد کرده است.

منبع
tabnak
نوع خبر

بیشترین بازدید اخبار امروز