به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تجارتنیوز، قیمت خودرو صفر داخلی روز شنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۱، با تغییراتی همراه شد.
قیمت خودرو در سایتها و مراکز خرید و فروش خودرو همچنان پرنوسان است. بررسیها نشان میدهد قیمت خودرو در روزهای گذشته با ریزش عجیب و ناگهانی همراه شد. اما این ریزش ادامهدار نبود و محصولات مختلف در بازار با نوسان قیمتی مواجه شدهاند.
اوایل سال جاری بود که پراید رکورد جدید قیمتی را در کارنامه خود ثبت کرد. اما حالا این خودرو در کمتر از یک سال ۱۰۰ میلیون تومان گران شده است.
پراید ۱۱۱ که تولید آن مدتهاست متوقف شده، دیروز کانالشکنی کرد و وارد بازه ۳۰۰ میلیون تومان شد. اما این خودرو امروز صبح در قیمت ۲۹۰ میلیون تومان به فروش رسید. پراید ۱۳۱ نیز امروز در نرخ ۲۸۰ میلیون تومان عرضه میشود.
تارا اتوماتیک هم که در هفتههای گذشته با افزایش قیمت قابلتوجهی همراه بود، طی چند روز گذشته روند نوسانی به خود گرفت. این خودرو امروز در نرخ ۷۳۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش شد.
پژو ۲۰۷ اتومات، امروز در محدوده ثابت ۷۴۵ میلیون تومان قیمتگذاری شد.دنا معمولی هم امروز به قیمت ۵۸۰ میلیون تومان رسید.
پژو پارس اتوماتیک که در روزهای گذشته جهش قیمتی زیادی را تجربه کرد، امروز با قیمت ۶۰۷ میلیون تومان در بازار خودرو کشور معامله شد.
خودروهایی که در بازار بیشتر معامله قرار میشوند و خریدار بیشتری دارند امروز با چه قیمتی به بازار عرضه میشوند؟
تیبا هاچبک پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز مانند روزهای گذشته، در محدوده ۲۹۶ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که در روزهای گذشته با کاهش قیمت مواجه شده بود، حالا ۴۴۵ میلیون تومان ارزش دارد. تیپ ۵ این مدل پژو نیز به نرخ ۴۹۵ میلیون تومان رسید.
کوییک که جایگزین پراید شده و به قشر متوسط جامعه اختصاص یافته، در روزهای گذشته رکورد جدیدی را ثبت کرد و وارد کانال جدیدی شد. قیمت این خودرو به ۳۰۰ میلیون تومان رسید.
سعید مدنی، مدیرعامل اسبق سایپا و کارشناس صنعت خودرو گفت: افزایش قیمتی که طی دو ماه گذشته اتفاق افتاد، بسیار عجولانه و سریع بود.
او در رابطه با تاثیر واردات خودرو بر قیمتها تشریح کرد: حدود یک سال است که وزارت صمت بحث واردات خودرو به کشور را پیش کشیده است. اما هرگاه که مسئولان وزارتخانه صمت شرط جدیدی را پیش روی واردات مطرح میکنند، بازار خودرو با جهش قیمت نسبتاً آرامی مواجه میشود.
وی تاکید کرد: در کشوری که ظرفیت تولید خودرو آن به یک میلیون دستگاه میرسد، واردات ۳۰ هزار تا ۴۰ هزار خودرو نقش حیاتی در تنظیم بازار نخواهد داشت.
مدنی توضیح داد: با آزادسازی واردات و رسیدن این خودروهای خارجی به بازار کشور، تقاضای انباشتهشده نیز بروز پیدا میکند و در نهایت بازار شاهد جهش قیمتی خودرو خواهد بود. در نهایت، با تورم موجود در کشور، نوسانات قیمتی ادامه دارد و نمودار قیمتی در بازار بهصورت زیگزاگی صعودی خواهد بود.