طرزتهيه كيك ماكاروني

Submitted by shadab on چ., 11/27/2019 - 07:58
انجمن‌ها

مواد لازم برای کیک ماکارونی:
پنیر پیتزا: چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
زعفران: یک چهارم قاشق چای‌خوری
گوشت چرخ‌کرده: یک کاسه ماست‌خوری حدود 200 گرم
پیاز: یک عدد
ماکارونی: 200 گرم
روغن: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخم‌مرغ: دو عدد
ماست: دو قاشق غذاخوری
سوسیس: دو عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای: نصف عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.
وسایل لازم:
قالب تفلون مستطیل شکل به طول 26 سانتی‌متر
گاز فر دار
طرز تهیه کیک ماکارونی
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی ماکارونی آماده می‌باشد.

در یک قابلمه آب را جوش آورده و چهار قاشق نمک اضافه می‌کنیم.

ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.

ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.

ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.

ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.

ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.

نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه ماکارونی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.

بقیه ماکارونی را می ریزیم و روی قالب را با یک فویل می پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می کنیم.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 تا 180 درجه سانتی‌گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

کیک ماکارونی پخته شده را از فر درآورده، ده دقیقه می گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب بیرون می آوریم.

بقیه پنیر پیتزا و سوسیس های خرد شده و مایه گوشتی را روی کیک قرار می دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
کیک ماکارونی آماده است. نوش جان

Most viewed topics today