
رول سوخاری یکی از غذایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن خواهند شد! مهمتر اینکه درست کردن آن بسیار ساده است و زمان و زحمت زیادی لازم نخواهد داشت. رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام میشود! برای تهیه این غذا با ما همراه باشید:
مواد لازم:
فیله مرغ 3 عدد
ژامبون 3 ورقه
پنیر چدار 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
پودر سوخاری 2 پیمانه
روغن برای سرخ کردن
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سیر (له شده) 2 حبه
پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه غذا:
گوشتکوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.