به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تجارتنیوز، قیمت خودرو صفر داخلی روز دوشنبه، ۱۹دی ۱۴۰۱ با تغییراتی همراه شد.
قیمت خودرو در سایتها و مراکز خرید و فروش خودرو همچنان پرنوسان است. بررسیها نشان میدهد قیمت خودرو در روزهای گذشته با ریزش عجیب و ناگهانی همراه شد. اما این ریزش ادامهدار نبود و محصولات مختلف در بازار با نوسان قیمتی مواجه شدهاند.
پراید ۱۴۱ که تولید آن مدتهاست متوقف شده، امروز هم وارد بازه جدید قیمتی شد. این خودرو امروز صبح پنج میلیون تومان افزایش را تجربه کرد و هماکنون در قیمت ۲۸۴ میلیون تومان به فروش میرسد. پراید ۱۱۱ نیز پنج میلیون تومان گران شد و امروز در نرخ ۲۹۸ میلیون تومان عرضه میشود.
تارا اتوماتیک هم که در هفتههای گذشته با افزایش قیمت قابلتوجهی همراه بود، طی چند روز گذشته روند نزولی به خود گرفت. این خودرو با پنج میلیون تومان افزایش قیمت امروز به نرخ ۷۲۵ میلیون تومان در بازار خرید و فروش شد.
پژو ۲۰۷ اتومات، امروز دوباره پنج میلیون تومان نسبت به روز گذشته گران شد و در محدوده قیمتی ۷۵۵ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
دنا معمولی هم امروز در قیمت ۵۹۰ میلیون تومان ثابت ماند.
پژو پارس اتوماتیک که در روزهای گذشته جهش قیمتی زیادی را تجربه کرد، اما امروز با قیمت ۶۲۰ میلیون تومان در بازار خودرو کشور معامله شد.
اما خودروهایی که در بازار بیشتر مورد معامله قرار میگیرند و خریدار بیشتری دارند امروز با چه قیمتی به بازار عرضه میشوند؟
تیبا هاچبک پلاس که از خودروهای پرطرفدار این روزهاست، صبح امروز پنج میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و در محدوده ۲۹۹ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که در روزهای گذشته با کاهش قیمت همراه شده بود، حالا هشت میلیون تومان گران شد و ۴۵۳ میلیون تومان ارزش دارد. در این میان، تیپ ۵ این مدل پژو پنج میلیون تومان افزایش قیمت داشت و در نرخ ۴۹۰ میلیون تومان به بازار عرضه شد.
کوییک که جایگزین پراید شده و به قشر متوسط جامعه اختصاص یافته، در روزهای گذشته رکورد جدیدی را ثبت کرد و وارد کانال جدیدی شد. این خودرو با پنج ملیون تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته، به ۳۰۴ میلیون تومان رسید.
عماد جعفری، کارشناس صنعت خودرو گفت: علت کاهش قیمت خودرو در روزهای گذشته، نوسانات نرخ دلار در کشور بود.
او افزود: نمایشگاهداران و اتحادیهها معتقدند که نبض بازار خودرو بهدست افرادی افتاده است که در بورس کالا مشغول به خرید خودرو شدهاند و این خودروها را با قیمتی گزاف وارد بازار آزاد میکنند. عرضه خودرو در بورس کالا میتواند اقدام مناسبی باشد و بازار را به تعادل برساند، اما با این روشی که خودرو در این بازار سرمایه عرضه میشود، هیچ کمکی به بهبود وضعیت بازار نخواهد کرد.
این کارشناس صنعت خودرو گفت: اگر عرضه خودروسازان در بورس کالا افزایش یابد، قیمت خودرو نیز نزدیک به قیمت کارخانه میشود. اما به دلیل برخی از بازارسازیها در فرآیند خرید خودرو در این محیط، این اتفاق محقق نمیشود.