مجوز تماشای خانوادگی بازی ایران و اسپانیا در ورزشگاه آزادی صادر شد

Submitted on س., 06/19/2018 - 19:05

مجوز تماشای خانوادگی بازی ایران و اسپانیا در ورزشگاه آزادی صادر شد
علاقه‌مندان به ورزش می‌توانند همراه با اعضای خانواده خود، از فردا هم‌زمان با بازی ایران مقابل اسپانیا، بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ را در ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی تماشا کنند.

ایسنا نوشت: مجوز پخش مسابقات جام جهانی در ورزشگاه آزادی، لحظاتی قبل از سوی استانداری تهران صادر شد تا علاقه‌مندان به ورزش بتوانند همراه خانواده خود تماشاگر بازی‌ها در ورزشگاه آزادی باشند.

این برنامه از فردا (چهارشنبه) با بازی ایران و اسپانیا آغاز و تا ٢٥ تیرماه یک روز پس از بازی فینال، هر روز ادامه خواهد داشت.

از هفته قبل با دستور ناصر محمودی‌فرد مدیر مجموعه ورزشی آزادی، زیر ساخت‌های لازم برای نمایش بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه در ورزشگاه بزرگ آزادی فراهم شد تا علاقه‌مندان به ورزش بتوانند این مسابقات جذاب و مهیج را همراه با اعضای خانواده خود در بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی خاورمیانه تماشا کنند.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته یک نمایشگر بزرگ به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع در قسمت روبروی جایگاه ورزشگاه آزادی کار گذاشته خواهد شد تا تماشاگران از طبقه اول و دوم ضلع غربی ورزشگاه، تماشاگر بازی‌های جام جهانی از جمله دیدارهای تیم ملی فوتبال ایران باشند.

این اتفاق برای نخستین بار است که در یک مجموعه ورزشی رخ می‌دهد و پیش بینی می‌شود با استقبال علاقه مندان به ورزش در مرحله نخست ۱۰ هزار بلیت فروخته شود.

در جنگ فرهنگی در نظر گرفته شده خانواده‌های حاضر در مجموعه ورزشی آزادی علاوه بر تماشای مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، از برنامه‌های مفرح دیگر بهره‌مند خواهند شد.

قدرت‌نمایی روسیه در برابر مصر | ۳ -۱ با پنالتی صلاح
دو تیم روسیه و مصر آغاز گر دور دوم مرحله گروهی جام جهانی روسیه بودند. روسیه در دومین دیدار پس از شکست سنگینی که به عربستان تحمیل کرد سه گل به مصر زد و محمدصلاح با پنالتی تک گل مصری‌ها را رقم زد.
قدرت‌نمایی روسیه ۲

مجله جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸
بازی دو تیم آرام و متعادل دنبال شد و روسیه تلاش می کند بازنده نباشد و بتواند گام بلندی برای صعود بردارد. در دقیقه ۵ میزبان جام جهانی صاحب یک ضربه کرنر شد ولی نتوانست از این فرصت استفاده کند.

ارسال الکساندر سامدوف نزدیک بود روی دروازه مصر خطرساز شود ولی الشناوی به راحتی این توپ را جمع کرد.

در دقیقه ۱۴، مصر صاحب کرنر شد که روی ارسال از این ضربه، مروان محسن توانست در میان مدافعان روسیه، ضربه سرش را روانه دروازه روسیه کرد که در میانه راه با برخورد به بازیکنان روسیه این توپ مجددا به کرنر رفت.

حملات مصر ادامه داشت تا اینکه محمود ترزگه هم شانس خودش را امتحان کند. او از گوشه محوطه جریمه روسیه، ضربه کات‌داری را به سمت دروازه آکنفیف روانه کرد که توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه روسیه به بیرون رفت.

روسیه پس از اینکه از فشار حملات مصر خارج شد، توسط دنیس چریشف در دقیقه ۱۹ شانس خود را امتحان کرد. ضربه این بازیکن از پشت محوطه جریمه مصر با اختلاف کمی از بالای دروازه فراعنه به بیرون رفت.

در این دقایق بازی آرام شد و تنها ارسال های خطرناک بازیکنان روسیه روی دروازه مصر دروازه بان این تیم را به تلاش وا داشت.

در دقیقه ۳۹ محمد صلاح پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد ولی مدافعان روسیه اجازه پیشروی را به او ندادند. دو دقیقه بعد شوت زیبای این بازیکن با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت و نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در دقیقه ۴۶ الفتحی مدافع مصر به اشتباه دروازه خودی را گشود و دخالت بی جای او باعث شد تا روسیه پیش بیفتد.

در دقیقه ۵۹ دنیس چریشف توانست گلزنی کند و ۳ گله شود و قدرتنمایی کرده باشد.

در دقیقه ۶۳ آرتم دزیوبا توانست گل سوم تیمش را نیز به زیبایی هر چه تمام تر وارد دروازه مصر کند.

محمد صلاح در دقیقه ۷۵ یک ضربه پنالتی را برای مصر به گل تبدیل کرد
ترکیب دو تیم برای این دیدار به شرح زیر است:

روسیه: آکنفیف، ماریو فرناندس، کوتپف، سرگئی ایگناشویچ، دنیس چریشف، گازینسکی، رومن زوبنین، الکساندر گولووین، یوری ژیرکوف، الکساندر سامدوف و آرتم دزیوبا

مصر: الشناوی، احمد حجازی، احمد فتحی، علی گبر، عبدالشافی،‌محمد الننی، طارق احمد، السعید، محمد صلاح، محمود ترزگه و مروان محسن

آمریکا از شورای حقوق بشر خارج شد
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خارج شد.
ایرنا نوشت: مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد با قرائت یک بیانیه مطبوعاتی، تصمیم دولت دونالد ترامپ را در خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، اعلام کردند.

فرونشست زمین یا زلزله خاموش؛ وضعیت تهران خوب نیست
رونشست زمین یا زلزله خاموش، در کشور ما وضعیت بدی دارد. تا سال ۸۴ سالی ۱۷ سانتی‌متر فروشست رخ می‌داد که این رقم به ۳۶ سانتی‌متر رسیده است. میزان تخریب یک زلزبله ۵ ریشتری در زمینی که فرونشست کرده برابر با تخریب زلزله ۶ ریشتری است
محمد جواد بلورچی در گفت‌وگو با ایلنا سخنگوی سابق سازمان زمین‌شناسی کشور نسبت به بی‌توجهی مسئولان نسبت به وقوع "زلزله‌ خاموش" در کشور هشدار داد. وي با بیان اینکه پدیده فرونشست زمین در تهران پدیده‌ای است که به صورت وضعی و آرام در وسعت بسیار زیاد در حال رخداد است، گفت: فرونشست زمین در تهران در برخی نواحی با ترک‌هایی همراه است که این ترک‌ها می‌تواند به ساختمان‌ها آسیب‌رسان و خطر‌آفرین باشد.

بلورچی با اشاره به کج شدن مقبره حضرت شاه‌عبدالعظیم (ع) گفت: منطقه‌ای که حرم حضرت عبدالعظیم در آن واقع است در حقیقت منطقه‌ای است که بالا آمدن سطح آب زیرزمینی در آنجا مشکل‌ ایجاد کرده است، چراکه همه فاضلاب تهران همچنان به این منطقه تزریق می‌شود و در کانالی در حوالی شهر‌ری به سمت جنوب جمع‌آوری می‌شود و در زیرزمین حرکت می‌کند و باعث اشباع‌ شدن زمین‌های منطقه می‌شود و قنات‌های خشک آن منطقه آبدار شده و ریزش می‌کنند و این ریزش‌ها در سطح منطقه خود را به صورت فروچاله‌هایی نشان می‌دهد و خسارت‌هایی را نیز به ساختمان‌ها در آن منطقه وارد می‌کند.

وی با بیان اینکه نرخ فرونشست زمین در سال‌های اخیر چندین برابر شده است، گفت: در سال ۸۴ بیشینه فرونشست زمین ۱۷ سانتی‌متر در سال بود که در سال ۹۲ به بیش از یک میلیمتر در روز رسید، یعنی سالانه ۳۶ سانتی‌متر زمین فرونشست می‌کند. و وسعت آن در نقاط مختلف شهر گسترش یافته و به سمت مناطقی راه یافته که در گذشته میزان فرونشست کمتری داشت.

این زمین‌شناس با بیان اینکه متاسفانه ماهواره‌هایی که تغییرات سطح زمین را اندازه‌گیری می‌کردند، متعلق به اروپا بودند که در حال حاضر در مدار نیستند، خاطرنشان کرد: فقط ماهواره‌های ژاپن، کانادا و آمریکا در مدار هستند که ما دسترسی به اطلاعات آنها نداریم از همین‌رو اطلاعات ما در خصوص فرونشست زمین جدید‌ نيست و باید منتظر باشیم تا در پایان سال ۲۰۱۸ ماهواره‌های جدید اروپا در مدار قرار بگیرند تا براساس آن اندازه‌گیریهای دقیق را به دست بیاوریم، اما جی‌پی‌اس‌های سازمان نقشه‌برداری‌های کشور نشان می‌دهد که فرونشست زمین همچنان با نرخ بیش از ۱ میلیمتر در روز در دشت جنوب تهران در حال گسترش است.

این زمین‌شناس با بیان اینکه پدیده‌های مختلفی مانند فرونشست زمین عمدتا در مناطقی که بیشترین برداشت آب صورت گرفته شکل می‌گیرند، خاطرنشان کرد: فرونشست زمین تاثیرات منفی در شهر تهران داشته و در حقیقت فرونشست زمین پدیده‌ای است که با گرم‌شدن زمین و برداشت بیش از حد از منابع آب‌های زیرزمینی روز به روز دامنه آسیب‌هایش در شهر تهران بزرگتر و بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: در صورتی که در تابستان پیش‌رو با توجه به کمبود آبی که در کشور با آن مواجه هستیم بیشتر از گذشته به مخازن آب زیرزمینی فشار بیاوریم نرخ فرونشست زمین افزایش پیدا می‌کند و خطرات بیشتری برای همه در پی خواهد داشت، البته مسئله فرونشست زمین فقط برای دشت تهران نیست و در تمام دشت‌های کشور با توجه به برداشت بیش از حد آب‌های زیرزمینی برای مصارف کشاورزی فرونشست زمین نرخ فزاینده‌ای داشته است.

سخنگوی سابق زمین‌شناسی کشور با بیان اینکه نباید به بارندگی‌های خوب کشور در ماه‌های اخیر در برخی نقاط کشور دلخوش بود، تصریح کرد: در نواحی که در دشت‌ها فرونشست کرده‌اند، امکان تجمع آب‌زیرزمینی وجود ندارد و آب‌خوان دیگری در بالای منطقه فرونشست ایجاد می‌کنند و وزن این آبخوان باعث افزایش نرخ فرونشست در زمین آن منطقه می‌شود.

بلورچی با بیان اینکه بارندگی‌ها پس از خشکسالی برای زمین‌ها و آب‌خوان‌های کشور از دید من به عنوان یک زمین‌شناس مضر است، خاطرنشان کرد: باید هر چه سریعتر و به هر شکلی که می‌توانیم برداشت از آب‌های زیرزمینی را کاهش دهیم. ما بیش از سه برابر دیگر کشورهای جهان آب مصرف می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه تفکر مصرف بیشینه را در فرهنگ کشورمان نهادینه کردیم، تصریح کرد: پدیده فرونشست زمین پدیده‌ای است که در تمام نقاط کشور از مناطق خشک بیابانی تا مناطق جلگه‌ای شمال کشور مانند گرگان در حال وقوع است همه دشت‌های کشور از حاشیه خلیج فارس شهر میناب تا مناطقی مانند سیرجان، زرند، کرمان، یزد، اصفهان، تهران، گرمسار تا نواحی شمالی کشور با مشکل فرونشست زمین مواجه هستند.

این زمین‌شناس با بیان اینکه برداشت آب‌های زیر زمینی بر زمین‌لرزه هیچ تاثیر مستقیمی ندارد، گفت: وقتی از آب‌های زیرزمینی بیش از حد برداشت می‌شود و زمین فرونشست می‌کند از آنجا که فرونشست در همه جا یکنواخت نیست و ممکن است، بخش‌هایی از یک ساختمان دو سانتی‌متر نشست کند و بخش‌های دیگر ۴ یا ۵ سانتی‌متر نشست کند، این اختلاف بین نشست‌ها باعث خرد شدن ساختمان می‌شود.

بلورچی ادامه داد: فرونشست زمین ساختمان‌ها را به زمین‌لرزه‌های کوچکتر حساس می‌کند به این معنی که اگر در گذشته با بروز زمین‌لرزه ۶ ریشتری در تهران یا شهرهای دیگر خطر را احساس می‌کردیم، اما در حال حاضر با وجود این نشست‌ها و آسیب‌هایی که به ساختمان‌ها وارد شده زمین‌لرزه‌های ۵ ریشتر هم می‌تواند خطرناک باشد، چرا که ساختمان‌ها استحکام خود را ندارند و متاسفانه کسی هم به این فرونشست‌ها که آن را زلزله خاموش می‌نامند، توجهی ندارد.

وی با بیان اینکه فرونشست زمین آرام آرام سرمایه‌های ما که همان ساختمان‌هایمان است را از بین می‌برد، خاطرنشان کرد: بارش‌های فراوان در بهار امسال می‌تواند هشداری برای گرمای بیش از حد زمین در تابستان باشد و باید بدانیم که منطقی رفتار کنیم و توجه کنیم که برداشت‌های بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی و فرونشست زمین مانند دومینویی است که شروع آن با عدم مصرف منطقی کلید خورده است و گرمایش زمین سرعت برخورد و توسعه آن برای خراب کردن همه چیز را افزایش می‌دهد.

سخنگوی سابق سازمان زمین‌شناسی کشور با بیان اینکه ما در منطقه‌ای از جهان هستیم که گرما بر آن تاثیر بیشتری دارد، گفت: هندوستان در سال ۲۰۰۶ وزارت خشکسالی را تاسیس کرد به عقیده من ما هم باید بسیاری از سازمان‌هایمان را با هم ادغام کنیم و سازمان واحدی به نام وزارت خشکسالی ایجاد کنیم تا از اقدامات موازی‌کاری جلوگیری شود و به نتیجه مطلوب برسیم.

بلورچی تاکید کرد: در حال حاضر با مشکلات بسیار عدیده‌ای روبرو هستیم و متاسفانه در بخش‌هایی از کشور مانند خوزستان با تانکر آب‌رسانی می‌شود در حالی که کنار رودخانه‌ای مانند بهمن‌شیر قرار دارد و این نشان دهنده عدم مدیریت صحیح در محیط‌زیست است، چراکه همه چیز باید بر اساس اکوسیستم پایدار مستقر باشد و اگر رفتارهایی غیر از اکوسیستم پایدار انجام دادیم باید این قدرت و جسارت را داشته باشیم که آن از بین ببریم.

منبع
hamshahrionline
نوع خبر

بیشترین بازدید اخبار امروز