طرزتهیه ماکارونی مرغ باسس گوجه

Submitted by sanaz on س., 12/24/2019 - 14:52
انجمن‌ها

مواد لازم:
ماکارونی لوله ای 250 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلوگرم
سیر 3 حبه
گوجه فرنگی، خرد شده نیم کیلوگرم
سس گوجه فرنگی 250 گرم
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم نصف پیمانه
ریحان تازه، خرد شده به میزان دلخواه
پوست لیمو، کاملاً خرد شده یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان دلخواه

روش تهیه:
* ماکارونی را در آب در حال جوشیدن بریزید تا بپزد. دقت نمایید که در آب، نمک نریزید.
* در این زمان، روغن زیتون را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید. سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد نمایید. سیر را کاملاً خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، در ماهیتابه بریزید. آن‌ها را مرتب هم بزنید تا رنگ صورتی مرغ تغییر کند. سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا گرم بمانند.
* گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و آب لیمو را در همان ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کنند.
* سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و به هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
* ماهیتابه را حدود 2 الی 3 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا ترکیب سس کمی غلیظ شود.
* ماکارونی را آبکش نمایید. آن را داخل ماهیتابه بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید تا کاملاً به سس آغشته شود.
* مرغ و ریحان و پوست لیمو را نیز اضافه نمایید و اگر مایل هستید، روی آن‌ها مقداری فلفل سیاه بپاشید.
غذا آماده است تا خاطره ای دل‌پذیر بیافریند.
نوش جان!

Most viewed topics today