روش تهیه تارت سبزیجات

Submitted by sanaz on جمعه, 12/20/2019 - 14:06
انجمن‌ها

مواد اولیه:
آرد دو پیمانه
کره 150 گرم
زرده تخم‌مرغ یک عدد
نمک نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
فلفل 1/8 قاشق مرباخوری
آویشن 1/8 قاشق مرباخوری

مواد لازم برای روی تارت ها:
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یک پیمانه
ذرت 100 گرم
کلم بروکلی 100 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آب‌لیمو یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:
* آرد، نمک و کره سرد خرد شده را با هم مخلوط کرده تا مثل خرده نان شود.
* زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
* در صورتی که خمیر خشک بود می‌توانیم دو، سه قاشق آب سرد داخل آن بریزیم.
* خمیر را داخل نایلون قرار داده و در یخچال به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند.
* سپس داخل قالب تارت مخصوص باز کرده و با چنگال ته خمیر را سوراخ می‌کنیم.
* خمیر را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شود.

طرز تهیه مواد روی تارت ها:
* قارچ خرد شده را به همراه آب‌لیمو در کمی روغن تفت می‌دهیم.
* سپس کلم بروکلی خرد شده و فلفل دلمه‌ای را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.
* پس از نرم شدن کلم، فلفل دلمه‌ای و ذرت را می‌افزاییم.
* در نهایت نمک، فلفل، آویشن و نصف پنیر پیتزا را ریخته و همه مواد را مخلوط می‌کنیم.
* از این مواد داخل تارت‌های سرد شده ریخته، سپس روی آن پنیر می‌ریزیم و در فر قرار داده تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

نکته
نباید خمیر را زیاد ورز داد، فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یک خمیر نرم کافی است.

Most viewed topics today