آشنایی با روش تهیه لیموناد توت فرنگی زنجبیلی
اگر میخواهید این شربت کاملا رژیمی، یک نوشیدنی خوشمزه و چربی سوز باشد میتوانید شکر را با عسل جایگزین نمایید و میزان عسلی که اضافه میکنید هم کاملا مطابق ذائقهی خودتان است .
لیموناد توت فرنگی زنجبیلی
مواد لازم برای يك و نیم لیتر
آب: دو و نیم فنجان
شکر: يك فنجان
آب لیمو ترش تازه: يك فنجان
توت فرنگی اسلایس شده: 600 گرم
زنجبیل اسلایس شده: 8 سانتیمتر
طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک يك فنجان آب و يك فنجان شکر را به جوش بیاورید تا شکر حل شود و سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود .
شربت سرد شده، آب لیمو ترش، توت فرنگی و زنجبیل را در مخلوط کن ریخته پوره کنید و سپس از یک صافی ریز یا پارچه رد کنید تا صاف شود .
مابقی آب را به شربت اضافه کنید و مزهاش را تست کنید و در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کرده و رویش را پوشيده در یخچال بگذارید خنک شده و آماده سرو شود و به همراه قالبهای یخ و برشهای توت فرنگی و لیمو سرو نمایید.