طرزتهيه رول بادمجان وگردو

Submitted by sanaz on ش., 12/14/2019 - 14:37
انجمن‌ها

مواد اولیه:
بادمجان بزرگ دو عدد
سس مایونز دو قاشق سوپ‌خوری
سیر خرد شده دو حبه
گردو نگینی خرد شده 1/4 پیمانه
گشنیز ساطوری شده نصف پیمانه
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
* بادمجان‌های شسته را از طول به ورقه‌های یک سانتی‌متری برش زده و به آن‌ها نمک می‌زنیم.
* پس از آن بادمجان‌ها را به مدت نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا تلخ‌آب آن‌ها گرفته شود.
* بادمجان‌ها را شسته، خشک کرده و درون روغن سرخ می‌کنیم.
* روغن اضافی بادمجان‌ها را گرفته و روی هر ورق از آن‌ها مقداری سس مایونز می‌زنیم و روی آن نیز مقداری گشنیز، گردو و سیر ریخته، بادمجان‌ها را رول کرده و درون ظرف چیده و سرو می‌کنیم.

Most viewed topics today