طرزتهیه کباب دیگی

Submitted by shadab on پ., 10/24/2019 - 14:09
انجمن‌ها

مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کباب دیگی
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
گوشت راسته ۶۰۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
جوز هندی یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه کباب دیگی
ابتدا پیاز را به صورت حلقه ای خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز حلقه شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه دهید. در مرحله بعد گوشت را به شکل ورقه ای نازک خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
گوشت کباب دیگی را باید مانند استیک برش بزنید فقط باید ضخامت آن کمتر از استیک باشد تا به راحتی مغز پخت شود. پس از اینکه گوشت را اضافه کردید آنرا چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد و کمی سرخ شود.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و به خوبی سرخ شد ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود. سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ کباب بهتر شود.
در ادامه جوز هندی را به همراه سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد. نکته مهم در تهیه کباب دیگی این است که این غذا باید با حرارت بسیار ملایم بپزد تا شیره گوشت به طور کامل خارج شود.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزند. در پایان پخت ، مقداری آبلیمو یا آب نارنج هم به کباب اضافه کنید.
در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید و با آب سرد بشویید سپس در روغن سرخ کنید. در پایان پس از اینکه کباب آماده شد سیب زمینی ها را کنار کباب دیگی قرار دهید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
نکات پخت کباب دیگی
کباب دیگی در فر
برای تهیه کباب دیگی در فر ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس مواد کباب را داخل سینی فر قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با مقداری آب مخلوط کنید و به صورت یکدست روی تمام مواد کباب دیگی بریزید.
در ادامه یک فویل آلومینیومی روی سینی فر بکشید و آنرا به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مواد کباب بپزند. پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینی فر را خارج کنید و فویل آلومینیومی را از روی آن بردارید سپس مجددا سینی را در فر قرار دهید تا مواد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بمانند و سرخ شوند.

Most viewed topics today