روش تهیه تردپیچ مرغ وسیب زمینی

Submitted by sanaz on Mon, 12/23/2019 - 13:37
انجمن‌ها

مواد اولیه:
مرغ ریز خرد شده 200 گرم
سیب‌زمینی آب‌پز سه عدد
پیاز یک عدد
جعفری سه قاشق غذاخوری
نان لواش شش عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
* پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ می‌کنیم.
* ادویه‌ها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ می‌افزاییم.
* سیب‌زمینی‌ها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه می‌کنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند.
* نان‌ها را طوری برش می‌دهیم که وقتی مواد را داخل آن‌ها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچ‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم.
* این غذا را می‌توانیم با سس گوجه‌فرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم.

نکته
می‌توانید در صورت تمایل در این خوراک به جای مرغ از قارچ استفاده کنید.

Most viewed topics today