
مواد اولیه:
سیبزمینی پخته و رنده شده 500 گرم
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
شیر یک پیمانه
گوشت چرخکرده 200 گرم
هویج نگینی خرد شده دو عدد
نخود فرنگی پخته شده سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمهای نگینی خرد شده یک عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیبزمینی را با شیر، کره، نمک و فلفل مخلوط نموده و در قابلمه ریخته و بر روی حرارت میگذاریم تا کمی سفت شود.
* یک ظرف نشکن را چرب نموده، نیمی از پوره سیبزمینی را داخل آن ریخته و کاملاً پهن میکنیم.
* پیاز نگینی خرد کرده را تفت میدهیم.
* گوشت را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
* رب گوجهفرنگی را به گوشت سرخ شده افزوده و به همراه یک لیوان آب میگذاریم تا گوشت بپزد.
* هویج و فلفل دلمهای را نیز در ظرفی جداگانه تفت داده و به همراه مایه گوشتی و نخود فرنگی روی سیبزمینی ریخته و پهن میکنیم.
* روی مواد پوره سیبزمینی را ریخته و با پنیر پیتزا تمام سطح خوراک را میپوشانیم.
* گریل فر را روشن کرده و خوراک را درون فر گذاشته تا زمانی که روی آن طلایی شود.