طرزتهیه گراتن بادمجان وسیب زمینی

Submitted by sanaz on پ., 12/05/2019 - 14:01
انجمن‌ها

گراتن بادمجان و سیب زمینی
برای عاشقان پنیر پیتزا، این غذا تداعی کننده بهشت است. تهیه آن بسیار ساده، و نتیجه یک گراتن بسیار خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم برای یک دیس:

بادمجان دلمه ای 4 عدد
سیب زمینی متوسط 4 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
گوشت چرخکرده 400 گرم
رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، و آویشن به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط
آرد 2 قاشق سوپ‌خوری
کره 20 گرم
شیر 2 لیوان

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید. برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
در ظرفی دیگر، پیازهای نگینی شده را سرخ کرده و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، و رب را به گوشت اضافه کرده، به خوبی هم بزنید و تفت دهید تا پخته شود.
در یک ظرف جدید سس سفید را برای لایه‌های میانی گراتن تهیه کنید. کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید. مرتبا آرد را هم بزنید تا نسوزد. سپس شیر و مقداری نمک و فلفل را به محتویات ظرف اضافه کنید و با حرارت شعله خیلی کم هم بزنید تا مواد به خوبی و به صورت یکدست ترکیب شوند.
از یک ظرف پیرکس برای مرحله آخر پختن گراتن استفاده کنید.
داخل ظرف یک لایه بادمجان، یک لایه سس، یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه سیب زمینی، یک لایه گوشت، و یک لایه پنیر پیتزا بچینید و به همین ظرف را تا بالا پر کنید. در آخر روی تمام مواد ظرف را با سس و پنیر بپوشانید.
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت حدود 30 دقیقه درون آن قرار دهید تا مواد به خوبی پخته و پنیر پیتزا آب شود.

Most viewed topics today