طرزتهیه ساندویچ ژامبون وپنیر

Submitted by mana on س., 11/12/2019 - 14:36
انجمن‌ها

مواد لازم ساندویچ ژامبون و پنیر ۴
مواد اصلی
نان
۸ تکه
خردل (مخلوط شده با عسل)
به مقدار لازم
ژامبون (خرد شده)
۲۲۵ گرم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
سیب (نازک ورقه شده)
۱ عدد
کره (نرم شده)
۳ قاشق غذا خوری
پنیر بری
۸ ورق
طرزتهیه

۱
مخلوط عسل و خردل را روی هشت تکه نان بریزید و پخش کنید.
۲
روی چهار تکه از نان ها یک برش پنیر، ژامبون، سیب و دوباره یک برش دیگر پنیر قرار دهید و فلفل را روی آنها پخش کنید و در آخر تکه نان های دیگر را روی آنها قرار دهید.
۳
بیرون نان ها را با کره چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شده و پنیر آب شود و سرو نمایید.

Most viewed topics today