طرزتهیه استیک

Submitted by shadab on ی., 10/20/2019 - 06:22
انجمن‌ها

استیک غذایی گوشتی است که گفته میشود ابتدا میان آمریکاییان رایج بوده است اما به تدریج در سراسر دنیا انتشار یافته است و امروزه در تمامی کشورها این غذای خوش طعم و عالی به صورت های گوناگونی طبخ و سرو میشود و هر کشوری با توجه به فرهنگ و سلیقه ی افراد این غذا و سس کنار آن را به شکل خاصی تهیه میکنند

استیک جز غذاهایی است که تهیه آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی زیادی دارد و شما در هر بار طبخ این غذا به نکات تازه ای درباره ی آن پی میبرید و روش های جدیدی برای بهتر و خوش طعم تر شدن این غذا پیدا میکنید

در این مطلب میخواهیم طرز تهیه استیک را به همراه نکاتی که باید در تهیه آن رعایت کنید تا استیکی عالی تر داشته باشید را ارائه دهیم امیدواریم که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

موادی که برای تهیه استیک نیاز دارید شامل موارد زیر است

چهارصد گرم گوشت راسته گوسفند ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سس خردل ، دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو ، دو قاشق غذاخوری سس سویا ، چهار قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ : دو لیوان قارچ ورقه شده ، یک لیوان شیر ، یک قاشق غذاخوری آرد ، یک عدد عصاره گوشت ، فلفل سیاه به مقدار لازم

برای تهیه استیک در مرحله اول لازم است که تکه های برش زده ی گوشت را طعم دار کنید برش های گوشت میبایست به اندازه ی یک کف دست و ضخامت یک بند انگشت باشد

تکه های گوشت را روی تخته ی آشپزی قرار بدهید و روی آنها را کیسه فریزر قرار داده و با یک گوشت کوب بزنید تا گوشت پهن شود برای طعم دار کردن گوشت که یکی از مهم ترین بخش های تهیه این غذا میباشد لازم است به مدت سی دقیقه آنرا در مخلوط روغن زیتون ، سس سویا ، سس خردل ، باربیکیو ، نمک و فلفل سیاه قرار بدهید تا گوشت ها طعم دارد شوند

پس از گذشت این زمان ، داخل یک تابه ی چدنی کمی روغن سرخ کردنی را داغ کنید و با حرارت ملایم گوشت را در آن بپزید

سس قارچ

برای تهیه سس قارچ نیز لازم است پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند سپس قارچ ها را داخل تابه با حرارت زیاد تفت بدهید بعد از آن آرد و عصاره گوشت و ادویه ها را اضافه بفرمایید و کمی تفت بدهید ، بعد شیر را آرام آرام اضافه کنید و حین اضافه کردن خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود بعد از اینکه سس به غلظت کافی رسید از روی حرارت بردارید و روی گوشت بریزید و نوش جان کنید
نکات مهمی که باید در طبخ استیک رعایت کنید

گوشت استفاده شده در استیک میبایست گوشت گوساله باشد ، اگر میخواهید استیکتان خوب بپزد و سفت باشد گوشت راسته بهتر و از نظر قیمت هم به صرفه تر است اما برای استیک آبدار بهتر است از گوشت فیله گوساله استفاده بفرمایید

توجه کنید که در سرخ کردن گوشت استیک نوع تابه ای که استفاده میکنید بسیارمهم است تابه حتما باید چدن یا تفلون شیاردارد باشد تا طعم استیک و میزان سرخ شدن و گریل شدن آن مناسب باشد

گوشت تازه برای پخت استیک مناسب نیست ، بهتر است از یک یا دو روز قبل از تهیه استیک گوشت آنرا در فریزر نگهداری کنید تا به اصطلاح گوشت بیات شود ، بعد آنرا استفاده کنید

برای سرخ کردن استیک نباید از روغن زیاد استفاده کنید حتی میتوانید بدون روغن هم گوشت را سرخ کنید چون چربی بیش از اندازه به طعم گوشت آسیب میزند

برای طعم دار کردن گوشت به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نکنید

در کنار گوشت استفاده از سبزیجات ترش مثل گوجه فرنگی و یا خیارشور استفاده کرد و برای دورچین میتوانید از سیب زمینی سرخ شده ، هویج پخته شده و کلم بروکلی استفاده کنید

سس استیک نباید خیلی غلیظ باشد و باید به اندازه ای رقیق باشد که روی گوشت بریزد

برای سس قارچ استفاده از آرد ذرت به جای آرد معمولی بهتر است

Most viewed topics today