مواد لازم
جعفری خردکرده یک الی دو قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
پنیر پیتزا یک کاسه ماستخوری
تخممرغ سه عدد
روغن نصف فنجان
نمک و فلفل و زعفران کمی
پیاز یک عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه هشت تکه از «رولت گوشت» خواهیم داشت.
مواد لازم برای رولت گوشت
یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. یک کاسه ماستخوری پنیر پیتزا، حدود 100 گرم.
3 عدد تخممرغ. یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل 200 گرم.
نمک و فلفل به میزان لازم. یک چهارم قاشق چایخوری زعفران.
نصف فنجان روغن، معادل 50 گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل 80 گرم.
یک الی دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل 5 الی 10 گرم.
طرز تهیه رولت گوشت
یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخکرده، گوشت چرخکرده، رب و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا مایه گوشتی به دست آید.
سه عدد تخممرغ، یک الی دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم میزنیم تا مایه تخممرغی به دست آید.
برای اینکه رولتها شکل بهتری پیدا کنند، میتوان یک قاشق آرد به مواد اخیر اضافه کرد.
بقیه روغن را در یک ماهیتابه ریخته، آن را کاملاً داغ میکنیم. حال، مایه تخممرغی را یکباره در روغن ریخته، شعله را کم میکنیم.
مایه گوشتی را روی مایه تخممرغی ریخته، پخش میکنیم.
پنیر پیتزا را روی مواد ریخته، در ظرف را میگذاریم تا پنیر ذوب شود.
وقتی پنیر ذوب شد، شعله را خاموش میکنیم.
رولت گوشت اگر زیاد روی شعله بماند، مایه تخممرغی برشته میشود لذا قابل لوله کردن نخواهد بود.
به منظور تهیه رولت، مواد را لوله میکنیم.
لبههای مواد را میبریم.
رولت را 2 الی 3 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد برش میدهیم.
برشها را در ظرف میچینیم و روی آن را با سس گوجه تزئین میکنیم.
نوش جان