انجمنها
آشنایی با روش تهیه شیشلیک مخصوص
شیشلیک واژهای ترکی به معنای کباب سیخی است و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
مواد لازم برای سه نفر
گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم
پیاز دو عدد
آب لیمو ۱/۳پیمانه
فلفل دلمهای یک عدد
روغن زیتون نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیشلیک مخصوص
طرز تهیه
گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.