روش تهیه شیشلیک مخصوص

Submitted by مهناز on س., 05/10/2016 - 23:42
انجمن‌ها

آشنایی با روش تهیه شیشلیک مخصوص

شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

مواد لازم برای سه نفر

گوشت راسته گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم

پیاز دو عدد

آب لیمو ۱/۳پیمانه

فلفل دلمه‌ای یک عدد

روغن زیتون نصف پیمانه

کره ۵۰ گرم

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

شیشلیک مخصوص

طرز تهیه

گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.

سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

Most viewed topics today