دلمه بادمجان

Submitted by mana on جمعه, 10/11/2019 - 17:41
انجمن‌ها

دلمه بادمجان
دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. مواد اصلی این غذای خوشمزه بادمجان ، گوشت چرخ کرده ، برنج ، سبزی دلمه و پیاز هستند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر دلمه بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دلمه بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه بادمجان با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم دلمه بادمجان
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
لپه ½ پیمانه
برنج ½ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
بادمجان بزرگ ۵ عدد
سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه دلمه بادمجان
ابتدا لپه را از شب قبل یا ۶ ساعت قبل از پخت در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا خیس بخورد و در فاصله زمانی ۲ ساعت ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب داخل کاسه می ریزیم،این کار باعث از بین رفتن نفخ و پخت زودتر لپه ها می شود
سپس لپه را آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود.آنوقت پوست بادمجان ها را می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خشک شوند و یا با یک دستمال آنها را خشک می کنیم و کنار می گذاریم.
در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم کمی نمک و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید برنج را می شورییم و آب آن را بیرون می ریزیم و در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم بعد از ۵ دقیقه یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم اگر اطراف ان کاملا نرم و پخته بود
ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. دو عدد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و ۲ حبه از سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم
و کمی که داغ شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و کمی نمک،فلفل روی گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آنگاه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم

Most viewed topics today