طرزتهيه پاي مخلوط گوشت

Submitted by sanaz on چ., 12/18/2019 - 07:00
انجمن‌ها

مواد لازم :
روغن گیاهی 1 قاشق غذاخوری
پیاز، خرد شده 1 عدد
گوشت چرخ شده، بدون چربی 500 گرم
ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
سیر، خرد شده 1 حبه
نخود سبز 1 پیمانه
گوجه فرنگی، خرد شده 1 پیمانه
سیب زمینی پخته شده، کوبیده شده 2 عدد
تخم مرغ زده شده 1 عدد
آب نصف پیمانه
پنیر چدار (در صورت دلخواه) یک چهارم پیمانه

روش تهیه :
* دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
* پیاز را داخل روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت چرخ شده را همراه با ریحان خشک شده به آن بیفزایید و تفت دهید.
* سیر خرد شده، نخود سبز، گوجه فرنگی را نیز اضافه نمایید و بگذارید مواد چند دقیقه روی حرارت بجوشند تا بپزند.
* سطح داخلی ظرف پیرکسی را چرب نمایید و مخلوط گوشت را به آن منتقل نمایید.
* در ظرف جداگانه ای سیب زمینی کوبیده شده را با تخم مرغ و آب مخلوط نمایید. سپس آن را روی مخلوط گوشت بریزید و تمام سطح آن را بپوشانید.
* ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده بگذارید تا زمانی که سطح سیب زمینی تیره تر شود.
* بعد از آن اگر مایل هستید از پنیر استفاده نمایید، روی آن کمی پنیر بریزید و 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
پای مخلوط، آماده است تا به لقمه‌هایی دلچسب و فراموش نشدنی تبدیل شود. نوش جان

Most viewed topics today