مواد لازم برای 4 نفر:
نودل 200 گرم
گوشت 100 گرم
قارچ 100 گرم
اسفناج 100 گرم
پیاز نصف
هویج نصف
فلفل سبز یک عدد
سیر یک عدد
کنجد بوداده یک قاشق چایخوری
روغن کنجد، نمک، شکر و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
* نودلها را با آب پخته و بعد از آبکش کردن با آب سرد بشویید.
* گوشتها را برش نازک داده و آن را با سیر، یک قاشق چای خوری شکر، یک قاشق چای خوری روغن کنجد، فلفل و نمک مخلوط کنید.
* قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید.
* اسفناجها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید.
* آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید.
* پیاز، فلفل سبز و هویج را برشهای 5 سانتی بزنید.
* بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید.
* قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
* نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
* حالا غذای شما آماده است و میتوانید میل کنید.
نوش جان