طرزتهیه کباب تابه ای

Submitted by shadab on ی., 11/10/2019 - 12:19
انجمن‌ها

مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس گوشت چرخ را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند.
پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید.
در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد. کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی ( مانند کباب کوبیده ) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید.

پس از اینکه یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید.
سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید و پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود.
در مرحله بعدی سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا حلقه ای خرد کنید. سپس آنرا با آب سرد بشویید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس زا اینکه روغن داغ شد سیب زمینی ها را سرخ کنید.
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

Most viewed topics today