پخت غذاهایی که در عین خوشمزگی دستوری ساده و سریع داشته باشند، نیاز امروز دنیای مدرن است. یکی از این غذاها فرنچتست تخم مرغ است که طرز تهیه آسان آن را در ویدئویی به شما آموزش میدهیم.
فرنچتست تخم مرغ را میتوان به عنوان غذایی سبک و سالم معرفی کرد که در عین آسانپخت بودن مواد موردنیازش هم در هر خانهای پیدا میشود. میتوانید این اسنک خوشمزه را برای صبحانه یا میانوعده و حتی شام درست کنید و از مزه فوقالعاده آن لذت ببرید.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
یکچهارم لیوان شیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۲ اسلایس نان تست سفید
۳ قاشق چایخوری کره
۲ اسلایس ژامبون
یکسوم لیوان پنیر رندهشده
نصف پیاز
مواد پیشنهادی برای تزئین:
سس گوجهفرنگی
پیازچه و جغفری تازه خردشده
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه متوسط تخم مرغها و شیر را با هم مخلوط میکنیم. نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
۲- روی دو طرف نان تست کره میمالیم.
۳- یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله میگذاریم تا گرم شود. ماهیتابه باید به اندازهای باشد که دو اسلایس نان تست در آن جا شود.
۴- یک قاشق چایخوری کره را در ماهیتابه میریزیم. بعد از اینکه کره آب شد، مایع تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
۵- بلافاصله دو تکه نان تست را در کنار هم توی ماهیتابه میگذاریم. کمی که نان به مواد آغشته شد، آن را برمیگردانیم.
۶- بعد از اینکه تخم مرغها کمی پخته شد، کل مواد را برمیگردانیم.
۷- حدود یک دقیقه منتظر میمانیم تا زیر املت طلاییرنگ شود.
۸- چهار طرف املت را روی دو تکه نان تا میزنیم.
۹- ژامبونها را روی املت میگذاریم. سپس روی آنها را با پنیر میپوشانیم و روی پنیر هم پیازچه خردشده میریزیم.
۱۰- دوباره املت را تا میزنیم به طوریکه دو تکه نان تست روی هم قرار بگیرند و برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگر پخت را ادامه میدهیم.
فرنچ تست خوشمزه شما آماده است. آن را با جعفری تزئین و با سس گوجهفرنگی نوش جان کنید.