آمریکا مسافران واکسن‌های تاییدی سازمان بهداشت جهانی از جمله آسترازنکا و سینوفارم را به رسمیت شناخت، کانادا نه

Submitted on س., 10/12/2021 - 12:41
"مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده" (سی‌دی‌سی) می‌گوید از این پس ایالات متحده، مسافران واکسینه شده با واکسن‌های تأیید شده توسط "سازمان بهداشت جهانی" و "سازمان غذا و داروی آمریکا" را به رسمیت می‌شناسد. بدین ترتیب مسافرانی که این واکسن‌ها را زده‌اند قادرند از ماه آینده با قوانین جدیدی که مرزهای آمریکا را به روی جهان باز می‌کند، به این کشور مسافرت کنند. به همین واسطه اکنون آمریکا هر شش واکسن تایید شده سازمان بهداشت جهانی را قبول دارد. این خبر برای کانادایی‌هایی که واکسن آکسفورد‌ آسترازنکا زده‌اند خبر خوبی‌ست اما هنوز مشخص نیست که آیا این به رسمیت شناختن شامل دوزهای مختلط از واکسن‌های مختلف هم می‌شود یا خیر.
در همین حال موضع کانادا در مورد دیگر واکسن‌ها تغییری نکرده و این کشور همچنان فقط واکسن‌هایی که خودش تایید کرده را به رسمیت می‌شناسد. واکسن‌های تایید شده کانادا عبارتند از فایزر، مدرنا، جانسون - جانسون و آسترازنکا، که سه واکسن اول آن با آمریکا مشترک است اما آمریکا برای استفاده داخلی خود هنوز واکسن آسترازنکا را تایید و مصرف نکرده است.

sina sotodehnia insurance بیمه سینا ستوده‌نیاChatr best sale discounted plan Toronto

 
آمریکا مسافران واکسن‌های تاییدی سازمان بهداشت جهانی از جمله آسترازنکا و سینوفارم را به رسمیت شناخت، کانادا نه
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده می‌گوید مسافران ورودی به این کشور در صورت دریافت واکسن‌هایی تایید شده این دو نهاد اجازه پرواز به ایالات متحده را خواهند داشت. "یاسمن رید" سخنگوی این مرکز روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت: "سی‌دی‌سی با تکمیل شرایط و بررسی‌های بیشتر، اطلاعات بیشتری را برای مسافران منتشر می‌کند" و افزود که آژانس از هفته گذشته در حال تصمیم‌گیری در اینباره بوده است.

Han Dong Toronto Canada MP

"ایوان راچکوفسکی"، سخنگوی انجمن "پرندگان برفی کانادایی" که برای حمایت از سالمندان کانادایی که در فصل زمستان به خانه‌های خود در جنوب آمریکا مسافرت می‌کنند و تابستان‌ها را در کانادا می‌گذرانند، از این تصمیم استقبال کرد اما گفت اعضا انجمن وی هنوز نگرانی‌ها و سوالاتی در مورد افرادی که دو دوز متفاوت واکسن دریافت کرده‌اند، دارند. وی افزود: "شما در مورد میلیون‌ها کانادایی صحبت می‌کنید که اجازه ورود به ایالات متحده را ندارند زیرا دو دوز واکسن متفاوت زده‌اند. ما همچنان امیدواریم که نه تنها افرادی که آسترازنکا زده‌اند بلکه مسافرانی که با دوزهای مخلوط واکسن‌های مختلف را زده‌اند نیز بتوانند اجازه ورود به ایالات متحده را بدست آورند".
در ماه گذشته، مقامات کاخ سفید گفتند از ماه نوامبر، مسافران بین‌المللی کاملا واکسینه شده اجازه مسافرت به آمریکا را خواهند داشت، البته آنها نگفتند که کدام واکسن‌ها را تایید و کدام‌ها را رد می‌کنند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده سه واکسن کوید-۱۹ را تأیید کرده که آسترازنکا در میان آنها نیست در حالیکه آسترازنکا توسط سازمان بهداشت جهانی و کانادا تأیید شده است. آمریکا زدن واکسن‌های مخلوط فایزر و مدرنا را نیز نمی‌پذیرد. بیش از ۳.۹ میلیون کانادایی دو دوز مختلف واکسن کوید-۱۹ تأیید شده توسط کانادا را زده‌اند، از جمله در کبک که اطلاعاتش را بر اساس نوع واکسن طبقه‌بندی نمی‌کند. تقریباً ۱.۶ میلیون کانادایی دوز اول آسترازنکا زده‌اند که دوز دوم آن یا فایزر بوده و یا مدرنا.

Car Home Low rate insurance بیمه

سازمان بهداشت جهانی نیز فقط دو دوز یکسان از یک واکسن را تایید می‌کند، اگرچه گروه مشاوره راهبردی این سازمان گفته‌اند که زدن دوز دوم فایزر و مدرنا پس از دوز اول آسترازنکا می‌تواند مورد قبول باشد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده به سوال در این مورد پاسخ نداد.
کانادا یکی از معدود کشورهایی است که واکسن‌های مختلف را با هم مخلوط کرده است و اکنون می‌گوید در حال رایزنی با متحدینش است تا بتواند مخلوط زدن واکسن‌ها را به تایید کلیه کشورهای متحدش برساند. "مایک مک‌نانی"، سخنگوی شورای ملی هواپیمایی کانادا گفت که این گروه از تصمیم مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده استقبال می‌کند و افزود: "با پذیرفتن واکسن‌های تاییدی سازمان بهداشت جهانی در آمریکا و دنیا، ضرورت تبعیت کانادا نیز بیش از پیش به چشم می‌خورد".
وزارت بهداشت کانادا می‌گوید که لیست واکسن‌های به رسمیت شناخته شده این کشور امکان دارد در آینده افزایش یابد. "ژنویو ترمبلی" سخنگوی این وزارتخانه گفت اتاوا "به حق ایالات متحده در تعیین محدودیت‌های مرزی خود احترام می‌گذارد" و افزود که کانادا در حال کار روی به رسمیت شناخته شدن مخلوط واکسن‌ها در آمریکاست.
این در حالی‌ست که کانادا تاکنون حاضر نشده واکسن‌های "سینوفارم" یا "سینوک" تأیید شده توسط سازمان بهداشت جهانی را به رسمیت بشناسد. کسانیکه این دو واکسن چینی را زده‌اند مجبورند پس از ورود به کانادا حداقل ۱۴ روز به قرنطینه بروند. دیگر واکسن‌ها مانند "اسپوتنیک وی" یا "برکت" هنوز مورد تایید سازمان بهداشت جهانی قرار نگرفته اگرچه روسیه می‌گوید درخواست تایید واکسنش را اخیرا تکمیل کرده و ایران می‌گوید درخواستش را به زودی به سازمان بهداشت جهانی ارسال می‌کند.
قوانین جدید سفر به آمریکا جایگزین ممنوعیت سفرهای دوران ترامپ می‌شود که سفر افرادی که اخیرا در کشورهای انگلستان، اتحادیه اروپا، چین، هند، ایران، ایرلند، برزیل و آفریقای جنوبی بوده‌اند را به شدت محدود کرده بود. مسافران باید قبل از سوار شدن به پرواز مدارک واکسیناسیون و همچنین آزمایش منفی کوید-۱۹ را که کمتر از سه روز قبل از عزیمت انجام شده، را نشان دهند.
با اینکه کانادا مرزهایش را دو ماه گذشته به روی آمریکا گشوده اما، آمریکا مرز زمینی خود را حداقل تا ۲۱ اکتبر به روی کانادا بسته نگاه داشته است.

بیشتر بخوانید:

پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
منبع
iranstar

بیشترین بازدید اخبار امروز