حاجی‌زاده فرماندۀ هوا فضای سپاه: اختیار برنامۀ موشکی ایران در دست دولت نیست

Submitted on پ., 02/07/2019 - 23:20

حاجی‌زاده فرماندۀ هوا فضای سپاه: اختیار برنامۀ موشکی ایران در دست دولت نیست
به گفتۀ سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، دولت اگرچه در بارۀ برنامۀ موشکی با فرانسه گفتگوهایی کرده اما هیچ دخالت و اختیاری در این زمینه ندارد. حاجی‌زاده همچنین گفت که سپاه پاسداران برای کمک کردن به صنایع خودروسازی آماده است، به شرطی که "مسئولان از کشورهای غربی قطع امید کنند".

روز چهارشنبه ١٧ بهمن/۶ فوریه، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در همایشی به اسم "مثبت چهل" که در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، در حضور دانشجویان عضو انجمن‌های اسلامی گفت: "در حوزۀ نظامی که مسئولیت مستقیم آن با رهبری است، فاصلۀ ایران از کشورهای منطقه بیشتر شده؛ بسیاری از کشورهای منطقه واردکننده تسلیحات نظامی هستند ولی ما علاوه بر تولید نیاز کشور، در بخش صادرات تسلیحات نیز فعال هستیم".

او گفت که اگر بعد از تحریم‌ها، ایران همچنان به مذاکرات دعوت می‌شود فقط به خاطر "توانمندی موشکی کشور" است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در این همایش یکی از دانشجویان "سوالی جنجالی" در بارۀ مذاکرۀ موشکی دولت با فرانسه مطرح کرد و حاجی‌زاده پاسخ داد: "صحبت‌هایی بین آنها در جریان بوده اما کلید موشکی دست دولت نیست". او افزود: "ما موشکها و میراژهایی را که فرانسوی‌ها به صدام دادند فراموش نکرده‌ایم. ما مواد شیمیایی را که اروپایی‌ها به صدام دادند فراموش نکرده‌ایم، حال به فرانسه و اروپا اعتماد کنیم؟"

حاجی زاده تأکید کرد که "روند آزمایشات موشکی متوقف نشده و این شامل آزمایشات برد بلند نیز می‌شود و در این مورد دولت دخالتی ندارد. دولت فقط می‌تواند بخواهد که ما تبلیغ داشته باشیم یا نداشته باشیم و انجام تست‌های موشکی در حوزۀ دولت نیست و جیغ بنفش غرب نیز بخاطر این روند توسعه و پیشرفت موشکی است".

ورود سپاه به صنایع خودروسازی

حاجی‌زاده با اشاره به مشکلات اقتصادی گفت که تنها سلاح دشمن ناامید کردن مردم است و در این مورد نیز "اگر مسئولین ما به موقع و مطابق رهنمودهای رهبری عمل می کردند این مشکلات ایجاد نمی‌شد".

حاجی‌زاده سپس به طور غیرمستقیم آمادگی سپاه پاسداران را برای ورود به عرصۀ خودروسازی اعلام کرد و در پاسخ به یکی از دانشجویان که سؤال کرد "چرا سپاه با وجود موفقیت در حوزه‌های مختلف در صنعت خودرو سازی ورود نمی‌کند؟" گفت: "هر حوزه‌ای مسئول خود را دارد ولی اگر از ما کمک بخواهند به آنها کمک می‌کنیم کما اینکه در برخی موارد در حال یاری رساندن به این بخش هستیم". او اضافه کرد که "اگر مسئولان از کشورهای غربی قطع امید کنند، ما بهتر می‌توانیم در این بخش پیشرفت کنیم، بعنوان مثال ما امروز موتور پهپاد که بسیار پیشرفته تر از موتور خودرو است را بدون کمک غرب می‌سازیم. در یک کلام: اگر یک نگاه به سپاه و یک نگاه به غرب باشد، نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد". به عقیدۀ حاجی‌زاده "بسترهای خوبی در زمینه خودروسازی وجود دارد و مشکلات قابل حل است".

مایک پمپئو خروج نیروهای آمریکائی از سوریه را یک اقدام «تاکتیکی» خواند و گفت این کشور به تعهد خود در مبارزه با داعش پایبند است
مقامات آمریکائی، روز چهارشنبه ٦ فوریه/ ١٧ بهمن، در گردهمائی کشورهای عضو ائتلاف بین المللی برای مبارزه با گروه دولت اسلامی - داعش - اطمینان داد که واشینگتن به تعهدات خود در رویاروئی با این گروه پشت نمی‌کند و به تهدیدات و خطرات ناشی از وجود این گروه آگاه است. در همین حال کارشناسان سازمان ملل متحد با انتشار گزارش ٦ ماهۀ خود در بارۀ داعش، اعلام کردند که شمار جنگجویان این سازمان را بیش از ١٤٠٠٠ تن برآورد کرده و نسبت به تلاش آنان برای استقرار در عراق هشدار دادند.


مایک پمپئو، وزیر امور خارجۀ آمریکا، در گردهمائی کشورهای عضو ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با گروه دولت اسلامی - داعش – در واشینگتن اطمینان داد که این کشور به تعهدات خود در رویاروئی با این گروه پشت نمی‌کند
Eric BARADAT / AFP

مایک پمپئو، وزیر امور خارجۀ آمریکا، در آغاز همایش وزراء و نمایندگان کشورهای عضو ائتلاف بین‌المللی ضد داعش که دیروز در واشینگتن بر پا گردید، کوشش کرد متحدان آمریکا را از همراهی این کشور در مبارزه علیۀ گروه دولت اسلامی مطمئن سازد. او گفت «ما دراین نبرد حاضر خواهیم بود» و تصمیم آمریکا به خارج ساختن نیروهای خود از سوریه «تنها یک اقدام تاکتیکی» است.

دونالد ترامپ، رئیش جمهوری آمریکا، نیز که در این گردهمائی سخن می‌گفت به «خطرناک بودن» داعش اذعان کرد، اما گفت «صد در صد سرزمین‌های تحت کنترل خلافت داعش بزودی، شاید تا هفتۀ آینده، از کنترل این گروه خارج می‌شود».

کشورهای عضو ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در بیانیۀ پایانی گردهمائی خود تاکید می‌کنند که از دست دادن سرزمین‌های تحت کنترل داعش به معنای شکست کامل این گروه نیست هر چند ضربۀ محکمی بر آنان وارد می‌کند.

چنین نگرشی مورد تائید کارشناسان کمیتۀ مجازات سازمان ملل متحد علیه داعش و القاعده نیز هست. این کمیته در آخرین گزارش ٦ ماهۀ خود، که روز چهارشنبه ٦ فوریه/١٧ بهمن تسلیم شورای امنیت کرد، بر اساس اطلاعات بدست آمده بویژه از کشورهای عضو ائتلاف، شمار جنگجویان داعش را بین ١٤٠٠٠ تا ١٨٠٠٠ تن برآورد می‌کند که ٣٠٠٠ نفر از آنان شهروندان کشورهای خارجی هستند.

بر اساس این گزارش، گروه دولت اسلامی اینک در شرق سوریه بشدت در برابر حملات نظامی مقاومت می‌کند و هنگامی که ممکن باشد، با انجام عملیات ضد حمله، توان خود را به نمایش می‌گذارد، اما برای حفظ قوای خود، در حال گذار به یک جنبش مخفی و زیرزمینی است.

اطلاعاتی که بدست کمیتۀ مجازات سازمان ملل متحد برای مجازات داعش رسیده، نشان می‌دهد که مسئولان بلند پایه این گروه، تحت رهبری ابوبکر البغدادی اینک در نقاط مختلف پراکنده شده و شبکۀ خود را بصورت «واحدهای محلی» بویژه در خاک عراق بازسازی می‌کنند.

کارشناسان سازمان ملل هشدار می‌دهند که اگر سازماندهی جدید داعش با موفقیت همراه، این گروه توانائی‌های تهاجمی خود در خارج و سازمان دادن حملات در کشورهای دیگر را باز خواهد یافت.

مایک پمپئو خروج نیروهای آمریکائی از سوریه را یک اقدام «تاکتیکی» خواند و گفت این کشور به تعهد خود در مبارزه با داعش پایبند است
احمد باطبی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ایرانی، چهارشنبه ۶فوریه/۱۷ بهمن خبر داد که با مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، ملاقات کرده است.

احمد باطبی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ایرانی، مقیم آمریکا روز گذشته چهارشنبه ۶فوریه/۱۷ بهمن در حساب کاربری توئیتر خود نوشت که با مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، در دفتر کارش دیدار کرده است.


احمد باطبی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی ایرانی، چهارشنبه ۶فوریه/۱۷ بهمن خبر داد که با مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، ملاقات کرده است.
(Image: Twitter )

او افزوده است که در طی این دیدار با مایک پنس درباره لزوم پاکسازی رسانه‌های فارسی زبان مستقر در خارج از ایران از وابستگان به جمهوری اسلامی، تعیین تکلیف لابی های آن در آمریکا و آقازاده‌های دوپاسپورتی و نیز پشتیبانی عملی از آزادیخواهان گفت و گو کرده است.

احمد باطبی همان دانشجویی است که در وقایع هیجدهم تیر ماه سال ۱۳۷۸ خورشیدی چندین بار دستگیر و به دلیل دریافت حکم اعدام از دادگاه انقلاب به دنبال چاپ عکسش بر روی جلد مجله اکونومیست مشهور شد. او در این عکس پیراهن خونینی در دست داشت.

منبع
rfi
نوع خبر

بیشترین بازدید اخبار امروز