جهانگیری: ۴۰ سال به دنبال عدالت بودیم و همچنان در پی تحقق کامل این گوهر بی‌نظیر

Submitted on س., 02/05/2019 - 22:16

جهانگیری: ۴۰ سال به دنبال عدالت بودیم و همچنان در پی تحقق کامل این گوهر بی‌نظیر

اسحاق جهانگیری گفت، ۴۰ سال به دنبال عدالت بودیم و همچنان در پی تحقق این گوهر بی‌نظیر.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در آئین افتتاح کارخانه دوم فروسیلیس غرب پارس ملایر با بیان اینکه آرمان‌های انقلاب برای نسل جوان ما تازگی دارد افزود: این آرمان‌ها شامل آزادگی، استقلال و عدالت خواهی بوده و هست.

وی با بیان اینکه ملت ایران همواره به دنبال عدالت و توسعه کشور بوده و هستند، اظهار کرد: ۴۰ سال پیش امام خمینی (ره) این آرمان‌ها را برای انقلاب مطرح کردند و انقلابیون آنها را دنبال نمودند.

جهانگیری با تأکید بر اینکه ما امروز به دنبال همین آرمان‌ها هستیم، گفت: امروز ایران در حوزه آزادگی و استقلال پیشرفت شایان توجهی داشته و ما در خاورمیانه آزادترین کشور منطقه هستیم.

وی با بیان اینکه هیچ اتفاق بزرگی در هیچ کشوری در یک لجظه رخ نمی‌دهد، بلکه باید مسیر طبیعی خود را طی کند، به موقعیت ایران در فضای بین‌المللی اشاره کرد و افزود: جشن‌های انقلابی فرصت مغتنمی است که طی آن مسئولین و مدیران اجرایی آرمان‌ها و اهداف متعالی نظام و انقلاب را برای ملت و نسل جوان تفهیم و تشریح کنند.

وی ادامه داد: ما طی این ۴۰ سال به دنبال عدالت بودیم و عدالت همان گوهر بی‌نظیری است که همچنان در پی تحقق کامل آن هستیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه رسانه‌های خارجی به دنبال این هستند که نشان دهند وضعیت مردم ایران نسبت به قبل از انقلاب وضعیتی بدتر است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سال‌های پس از انقلاب فاصله غنی و فقیر کمتر شده و امام خمینی (ره) در همان سال‌های ابتدایی نهادهای خدمات رسان فراوانی را تأسیس کردند که وظیفه اصلی آن خدمات رسانی به محرومین جامعه بود.

جهانگیری با بیان اینکه خدمات دولتی شامل، برق، آب، گاز، مخابرات و راه عبور به دورترین مناطق کشور رسیده است تصریح کرد: ما از فساد موجود در کشور ناراحتیم و به دنبال ریشه کنی آن هستیم.

وی در بخش دیگری از سحنان خود با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در بخش صنایع معدنی اتفاقات بی‌نظیری در کشور رقم خورده است، افزود: ظرفیت برداشت ما از معادن چندین برابر رشد داشته و همچنین در بحث فروآلیاژها و صنایع معدنی بخش نفت، گاز و برق و انرژی کشور پیشرفت فراوانی داشته است.

سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران افزوده می‌شود استاندار تهران با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران اضافه می‌شود، گفت: مصرف بی‌رویه آب و برق به یک فرهنگ تبدیل شده است که باید نگاه جدیدی به آن صورت گیرد.

به گزارش فارس، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در مراسم افتتاح پروژه‌های شرکت توزیع برق استان تهران به‌ ارزش ۱۱۵ میلیارد تومان با بیان اینکه آمادگی کافی برای همکاری با صنعت برق کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش تلفات و انجام اقدامات مدیریت مصرف را داریم، گفت: سالانه ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت استان تهران اضافه می‌شود و مهاجرپذیر بودن استان تهران باعث شده تا ۱۷ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن شوند.

وی با تاکید بر اینکه معتقدیم که باید ساز و کاری لحاظ شود که با ایجاد یک همکاری بین فرمانداری، استانداری و صنعت برق وضعیت تأمین برق کشور مدیریت شود، ادامه داد: سالانه ۱۰۰ هزار مشترک به مشترکان برق استان تهران اضافه می‌شود پس این موضوع کار را برای تامین برق و کنترل مصرف سخت و دشوار می‌کند.

محسنی بندپی با تاکید بر اینکه ایران کشور پرمصرفی است و مصرف زیاد آب و برق به فرهنگ تبدیل شده که باید نگاه جدیدی به آن صورت گیرد، ادامه داد: ایران طی این ۴۰ سال علی‌رغم تمام توطئه‌های دشمنان توانست به جایگاه والایی دست پیدا کند و در صنعت برق توانسته‌ایم از جهات مختلفی موفقیت‌هایی را به دست آوریم که این یکی از مهم‌ترین اقدامات کشور در حوزه زیرساخت‌ها بوده است.

وی اظهار کرد: اقدامات بسیار ارزشمندی طی این سال‌ها در زمینه آموزش، توسعه زیرساخت‌ها، سلامت و رفاه اجتماعی صورت گرفته است که آمار و ارقام موجود بیان‌گر وضع مطلوب کشور در این حوزه‌ها است.

استاندار تهران تصریح کرد: وزارت نیرو یکی از وزارتخانه‌های بسیار و مهم و استراتژیک است، چراکه در حوزه زیرساخت‌های آب، برق و جمع‌آوری فاضلاب اقدامات بسیار مهمی طی این سال‌ها صورت گرفته است. باید به این مساله توجه کرد که اگر در شرایط فعلی، مدیریت مصرف و کاهش تلفات صورت نگیرد، باید نیمی از فضای تهران را برای احداث نیروگاه‌ها و تأمین انرژی در نظر بگیریم.

محسنی بندپی با بیان اینکه تأمین آب و برق که یکی از مهم‌ترین نیازهای استان تهران است افزود: باید کارهای اساسی در این حوزه صورت بگیرد که مهم‌ترین و کارآمدترین کار در این برهه زمانی، ایجاد مدیریت مصرف و جلوگیری از مصارف بی‌رویه است.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در بسیاری از بخش‌ها همچون آبیاری در بخش کشاورزی و کاهش آب به حساب نیامده، نتوانستیم اقدامات مناسبی را انجام دهیم. بنابراین کاهش تلفات در حوزه برق که نقش بسیار مهم و حیاتی در این صنعت دارد، یک گام بزرگ در این حوزه است.

به گفته وی، قطعا تصویب طرح برخورد و اصلاح تعرفه آب و برق پرمصرف ها می‌‍تواند در کاهش مصرف مفید واقع شود.

منبع
hamshahrionline
نوع خبر

بیشترین بازدید اخبار امروز